Schuifdeuren

Schuifdeuren

Automatische schuifdeuren van Jansen toegangstechniek zijn geruisloos en hebben een lange levensduur.

Toegangstechniek

Schuifdeuren van Jansen toegangstechniek kunnen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. De relatief lage aanschafkosten maken een automatische schuifdeur voor veel toepassingen interessant. Compact, duurzaam, energiezuinig en met diverse opties om de veiligheid te vergroten.

Windportaal, Met een windportaal is het binnenklimaat van een instelling beter te beheersen. Zo zijn twee afzonderlijke schuifdeuren tezamen laten werken om zowel kou als warmte te schreiden. Ook zijn vooral in de nachtelijke uren dezelfde deuren in een sluisfunctie te gebruiken. In de sluisfunctie, kunnen personen niet onmiddellijk doorlopen. Bij gebruik van deze functie zou er altijd één deur gesloten moeten zijn, voordat de andere zou worden geopend. Bij grote groepen personen in korte tijd, zouden de draaideuren van Jansen toegangstechniek een betere oplossing kunnen zijn. Klik hier voor draaideuren.

Jansen paneel

Bediening

De bediening is zowel eenvoudig als doeltreffend. Met storm en harde wind kan men de doorgang breedte beperken. Zo is energie en warmte besparing te realiseren. Verder zijn de Jansen schuifdeuren te voorzien van inbraak vertragende maatregelen en ook juist uit te breiden met op afstand bediening.

Werkwijze:

Jansen toegangstechniek beschikt over veelzijdige functies en aandrijvingsmogelijkheden. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in materialen als hout, metaal, kunststof en glas.

  • Persoonlijk contact en goede volledige adviezen. 
  • Jansen toegangstechniek heeft een ruime ervaring en een passende oplossing voor elke situatie.
  • Het inmeten in bestaande situaties maar ook het leveren volgens bouwbestek bij nieuwbouw.
  • Deuren worden in onze eigen werkplaats geassembleerd, hierdoor zijn wij in staat om onze eigen hoge eisen te kunnen blijven stellen aan onze producten.
  • Onze monteurs zijn deskundig en ervaren en werken oplossingsgericht.
  • Service en onderhoud van onze deuren doen we periodiek of op afspraak.
  • Storingen proberen we tot het minimale te beperken maar zijn 24 uur bereikbaar voor vragen en ondersteuning.