Tuinbouwdeuren

Tuinbouwdeuren

Vanwege het gemak, de veiligheid en tijdwinst wordt er in de tuinbouw veelvuldig gebruik gemaakt van roldeuren en snelloopdeuren.

Toegangstechniek

Tuinbouwdeuren maken de scheiding tussen diverse gebieden in het warenhuis. Om deze scheidingen te realiseren maken wij in overleg met u een passende oplossing. Zo leveren wij op maat gemaakte tuinbouwdeuren en houden hierbij rekening met eventuele transportbuizen. Zowel van aluminium alsmede ook lichtgewicht roldeuren van zeildoek. 

Roldeuren

De roldeuren danken de stevigheid aan de platte latten in het materiaal. Deze laatste deuren zijn zeer compact waardoor een roldeur van 3 meter hoog in een afwerkklap past van 25 x 25 cm. De MINIROLL is zowel geschikt voor winkels als voor particuliere woningen en – dankzij zijn maximale breedte van maar liefst 400 cm – ook geschikt als doorrijdbare passage voor industriële toepassingen. De minimale afmetingen van 70 cm hoog en 91 cm breed maken dit model ook zeer geschikt voor het effectief beveiligen van ramen. Graag komen wij bij u langs voor een passende oplossing in uw bedrijf.

Op maat gemaakt

De automatische schuifdeur wordt op maat gemaakt door Jansen toegangstechniek. De transportbuizen lopen door de tuin en de deuropening van de deur is hierop aangepast. De toepassing bij deze klant is dat deze deuren op diverse manieren automatisch kunnen worden geopend. Deze deuren zijn beveiligd en kunnen niet sluiten wanneer er een transportkar te dichtbij de bewegende deur is.

Werkwijze:

Jansen toegangstechniek beschikt over veelzijdige functies en aandrijvingsmogelijkheden. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in materialen als hout, metaal, kunststof en glas.

  • Persoonlijk contact en goede volledige adviezen. 
  • Jansen toegangstechniek heeft een ruime ervaring en een passende oplossing voor elke situatie.
  • Het inmeten in bestaande situaties maar ook het leveren volgens bouwbestek bij nieuwbouw.
  • Deuren worden in onze eigen werkplaats geassembleerd, hierdoor zijn wij in staat om onze eigen hoge eisen te kunnen blijven stellen aan onze producten.
  • Onze monteurs zijn deskundig en ervaren en werken oplossingsgericht.
  • Service en onderhoud van onze deuren doen we periodiek of op afspraak.
  • Storingen proberen we tot het minimale te beperken maar zijn 24 uur bereikbaar voor vragen en ondersteuning.